Oracle Partner Summit 2005. na Visu

ORACLE Partner Summit 2005. ove godine održan je na Visu gdje je okupio vodeće partnere Oraclea u Hrvatskoj. Tijekom ovogodišnjeg skupa analizirani su rezultati protekle poslovne godine, predstavljen je poslovni plan i aktivnosti za ovu godinu, te su proglašeni najbolji partneri.

Goran Težak, Channel Manager Oracle Hrvatska, naglasio je da je ovo bila godina dobrih rezultata, velikih poslovnih izazova, ali i godina pozicioniranja Oracle partnera na hrvatskom tržištu.

Najuspješnijim pojedincima i tvrtkama dodijeljena su i godišnja priznanja za njihov rad i godišnje rezultate.

Najbolji ISV (Independent Software Vendor) je Oracle Certified Partner Login d.o.o. iz Rijeke, a najbolji SI (System Integrator) je Oracle Member Partner Siemens d.d. iz Zagreba.

U ime tvrtke Login d.o.o. nagradu je primila Nerea Kresović, te naglasila da je ovogodišnji rezultat zasluga višegodišnje suradnje te lokalne potpore Oraclea.

Oracle Partner Network je ključan dio Oraclovog lokalnog ali i globalnog uspjeha. Više od 15.000 partnera diljem svijeta razvija i nudi kvalitetna rješenja za različita tržišta i industrije.

Oracle Partner Network u Hrvatskoj danas broji 90 partnera, od čega njih 16 zadovoljava status Oracle Certified Partner.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara