Oracleovi centri u Zagrebu i Beogradu okupljaju 300 partnera iz regije

ORACLE Corporation danas je, zahvaljujući uspjehu koji su postigli Oracleovi tehnološki centri za male i srednje tvrtke u Zagrebu i Beogradu, najavila dodatna ulaganja i porast nastojanja da pomogne svojim partnerima u razvijanju njihovih rješenja te njihovu plasmanu na tržišta u cijeloj jugoistočnoj Europi.

Oracleovi tehnološki centri koji su se otvorili u ožujku 2006. nude partnerska rješenja za male i srednje tvrtke. Da bi odgovorio na porast broja partnera koji koriste centar, tvrtka je udvostručila broj članova tima za podršku s prijašnjih sedam na 14 u zadnjih deset mjeseci, a porast broja partnera (kojih sada ima ukupno 300 u ovoj regiji) i dalje se nastavlja.

Oracleovi tehnološki centri za male i srednje tvrtke pomažu partnerima osigurati rješenja u ključnim sektorima kao što su maloprodaja, proizvodnja, komunikacije te prijevoz robe i putnika i rješenja za specifične potrebe nekoliko drugih djelatnosti. Najbolja tehnologija u toj klasi specifično je prilagođena zadovoljavanju potreba malih i srednjih tvrtki te osigurava pristupačne funkcije prilagođene toj industriji koje se jednostavno prilagođavaju poslovnom razvoju.

Tim lokalnih stručnjaka osigurava znanje i iskustvo koji su potrebni da bi pomogli klijentima u odabiru tehnologije koja je najbolja za njih i istodobnom maksimiziranju poslovne vrijednosti njihovih IT sustava. Svi Oracleovi partneri u regijama jugoistočne Europe koji nude rješenja za male i srednje tvrtke mogu biti dio ove inicijative, navodi se u priopćenju tvrtke.

"Znatno smo poboljšali razinu podrške koju pružamo našim partnerima: i u pogledu podrške koju im pružamo u razvoju kvalitetnih tržišnih rješenja za male i srednje tvrtke i  u pogledu pružanja mogućnosti da dopru do tisuća klijenata u cijeloj regiji", izjavio je Goran Tezak, regionalni voditelj prodaje odjela za male i srednje tvrtke ogranka Oraclea za jugoistočnu Europu.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara