Orepić o optužbama na njegov račun: Ljudima je jasno tko iznosi istine, a tko laže

Orepić o optužbama na njegov račun: Ljudima je jasno tko iznosi istine, a tko laže

Foto: Hina

MINISTAR unutarnjih poslova Vlaho Orepić putem Facebooka negirao je bilo kakve kontakte s klijentima tvrtke Grizli komunikacije.

"Jasno i glasno (kao što reče i moj kolega Ante Šprlje):

Nikakve kontakte s bilo kakvim klijentima Grizli komunikacije nisam imao, niti znam tko su ti klijenti, niti me tko zvao u emisije tipa Otvoreno glede tih tema koje se navode u medijima, niti imam pojma da je Grizli uopće sklapao nekakve ugovore.

Ono što želim poručiti i ovom prilikom je:

Dragi ljudi vjerujem da jasno vidite tko iznosi istine a tko laži. No ono što je bitno prepoznati i ne propustiti je aktualni trenutak u RH koji se može opisati riječima:

SAD ili NIKAD za demokratski iskorak RH!!!", napisao je Orepić.

Podsjetimo, od odnosa s klijentima tvrtke grizli komunikacije još se ranije ogradio ministar Ante Šprlje, također preko Facebooka.

"Jasno i glasno: nikakve kontakte s bilo kakvim klijentima Grizli komunikacije nisam imao, niti znam tko su ti klijenti, niti me tko zvao u emisije tipa Otvoreno glede tih temi koje se navode u medijima, niti imam pojma da je Grizli uopće sklapao nekakve ugovore. Nemam pojma ni o čemu se radi ni koja bi bila svrha eventualnog sastanka ili razgovora sa mnom jer o kaznenim prijavama ne odlučujem ja. Prva vijest o tom ugovoru su mi mediji. Očekujem da se svi očituju o ovome, a ja jasno naglašavam da se preko mojih leđa nitko neće igrati - ni politika, ni obavještajci ni netko treći. Ako netko ima informacije o bilo kakvoj aferi ili kriminalu, adrese su mu za rješavanje toga državno odvjetništvo ili MUP", napisao je Šprlje.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara