Originalno: Zaprosio djevojku preko Google Street Viewa

Originalno: Zaprosio djevojku preko Google Street Viewa

"PRIJE nekog vremena, upoznao sam divnu djevojku Leslie. Zaljubili smo se i uselili u zajednički stan. Od tada zajednički gradimo svoj život." To su početne riječi Michaela Weissa Malika koji je odlučio zaprositi svoju djevojku na neobičan način, koristeći Google Street View.

Naime, Michael je zaposlenik Googlea te je saznao kada će i gdje Googleovo vozilo koje snima fotografije za uslugu Street View Google Mapsa proći blizu njegova ureda.

5. kolovoza ove godine Michael je sa svojim prijateljima stajao na točnom odredištu držeći u rukama veliki natpis na kojem je pisalo "Proposal 2.0: Merry Me Leslie!!!".  Već prije nekoliko mjeseci Michael je zaprosio svoju Leslie na klasičan način i pristala je, no kako navodi na svojoj internetskoj stranici marrymeleslie.com, želio je učiniti nešto originalnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim planiranog slikanja, na internetskoj stranici je postavio i adresu elektronske pošte svoje odabranice gdje su joj svi posjetitelji mogli poslati svoje mišljenje o ideji Michaela. Kako je sam Michael naveo na internetskoj stranici:

"Neću reći Leslie ništa o Street View slici ili o ovoj stranici. Umjesto toga, oslonit ću se na sve vas da to učinite za mene". Poštanski sandučić Leslie punio se iz minute u minutu pohvalama i željama za pozitivnim odgovorom koji je ubrzo i uslijedio - po drugi puta.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara