Orsat Miljenić imenovan pomoćnikom ministra za europske integracije

HRVATSKA Vlada na današnjoj je zatvorenoj sjednici donijela više odluka o razriješenjima i imenovanjima.

Na dužnost veleposlanika Republike Hrvatske u Ujedinjenoj Kraljevini Velike Britanije i Sjeverne Irske imenovan je Josip Paro.

Vlada je s dužnosti pomoćnika ministrice obrane za obrambenu politiku razriješila Ivana Kozlicu, a na tu dužnost imenovala Jelenu Grčić Polić.

Dužnosti su razriješeni i Stjepan Šterc, pomoćnik ministrice obrane za gospodarenje i Mladen Ružman, pomoćnik ministrice za obavještajno-sigurnosne poslove.

Dužnosti direktora i zamjenika direktora Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje razriješeni su Zdravko Lončarec i Tonći Buble. Za direktoricu je imenovana Ljubica Đukanović, a za njezina zamjenika Josip Mičija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Vlada je za pomoćnike ravnatelja imenovala Mirjanu Puškarić u Sektoru za razvoj sustava intelektualnog vlasništva, Ivana Sugju u Sektoru za patente te Slavicu Matešić u Sektoru za znakove razlikovanja.

Dužnosti je razriješena zamjenica ravnatelja Agencije za nadzor mirovinskih fondova i osiguranja Snježana Plevko.

U Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo kao članica Upravnog odbora razriješena je Renata Šeperić te na istu dužnost imenovana Katica Mesić.

U Energetskom institutu ´Hrvoje Požar´ d.o.o. kao predstavnik Vlade u Skupštini Društva imenovan je ministar gospodarstva Ljubo Jurčić, a u Nadzorni odbor kao predsjednik imenovan je potpredsjednik Vlade Goran Granić, te kao članovi Roman Nota, Roko Andričević, Alfred Obdanić i Miroslav Pažur, stoji u priopćenju iz vladina Ureda za odnose s javnošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara