OSIJEK: LS PREDSTAVIO INTERNET NOVINE "VUKOVARSKI GLASNIK"

Informatički lobi Liberalne stranke (LS) za slavonsku regiju predstavio je danas u Osijeku internet novine "Vukovarski glasnik". L

"Na internet adresi www.vukovarski-glasnik.com građanima se nude informacije iz Vukovara te različiti drugi sadržaji, što je dio nastojanja LS-a za unaprjeđivanjem elektroničkih komunikacija u Slavoniji", rekao je voditelj LS-ova informatičkog lobija Josip Dufek.

Potpredsjednik stranke Zlatko Kramarić rekao je da LS tim projektom, koji se može proširiti i na druge sredine, želi poboljšati kontakt s građanima i učiniti ih aktivnim sudionicima u političkim i gospodarskim zbivanjima u istočnoj Slavoniji, posebice u gradu Vukovaru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je kako u LS-u procjenjuju da, s obzirom na predstojeću predizbornu kampanju, na taj način mogu privući potencijalne birače, posebice mlade i žene, koji, smatra Kramarić, prema nekim istraživanjima čine velik dio apstinenata na izborima.

Na novinarski upit zašto se "Vukovarski glasnik" predstavlja u Osijeku, Kramarić je rekao da je Osijek središte istočne Hrvatske te da ono što se dogodi u Osijeku ima jači odjek od događaja u Vukovaru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara