OSIJEK: PREDSTAVLJENA LISTA STRANKE HRVATSKE RAVNICE

Predsjednik Stranke hrvatske ravnice (SHR) Slavko Vukšić rekao je danas u Osijeku da ta stranka na predstojećim prijevremenim izborima za osječkobaranjsku županijsku Skupštinu očekuje 10 do 12 posto glasova te da bi na temelju toga rezultata mogla imati sedam ili osam županijskih vijećnika. L

Na predstavljanju kandidacijske liste Vukšić je rekao da bi s takvim rezultatom Stranka hrvatske ravnice bila prevaga za postavljanje županijske vlasti, ali, rekao je, SHR ne želi ulaziti u koalicije s onim strankama koje do sada s njom nisu željele surađivati.

Dodao je da je Osječko-baranjska županija zapostavljena te da se samo aktivnošću SHR-a i ostalih stranaka može ostvariti boljitak županije i cijele regije.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kandidat s liste Miroslav Kos ocijenio je da županija može doći u bitno drukčiji položaj, posebice u poljoprivredi i prehrambenoj industriji. "Potrebno je spriječiti političko nasilje nad tim djelatnostima", te "forsirati proizvodnju i struku u proizvodnji", rekao je Kos.

Osječko-baranjsku županijsku Skupštinu Vlada je raspustila u studenom prošle godine zato što više od tri mjeseca nije održala sjednicu. Kriza vlasti u Skupštini nastala je kada je većina vijećnika, nezadovoljnih radom Skupštine, podnijela ostavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara