Osijek: Suvenirska ponuda za dolazak Svetoga Oca

PONUDA suvenira uoči posjeta i nakon posjeta Svetoga Oca Đakovačkoj i srijemskoj biskupiji 7. lipnja mora biti dolična velikom događaju, izjavio je Damir Macanić, direktor osječke Turističke zajednice.

"Umjesto masovnom ponudom odlučili smo se taj događaj uveličati ponudom kvalitetnih suvenira", izjavio je, dodavši kako je u prodaji u osječkoj Turističkoj zajednici komplet od šest razglednica koje je pripremilo osječko Filatelističko društvo. Na svakoj je razglednici Sveti Otac, s biskupijskim logotipom i prepoznatljivim pojedinostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U pripremi su i keramičke pločice s grbom grada Osijeka, biskupijskim logotipom i Papinim likom, rekao je Macanić. Dodao je kako se u Turističkoj zajednici može besplatno nabaviti CD s logotipom koji može poslužiti onima koji će izrađivati suvenire.

Glede smještaja osim oko 1100 hotelskih postelja u Osječko-baranjskoj županiji najveći broj hodočasnika bit će smješten po župama, no mi ćemo ovih dana izdati proglas s pozivom sugrađanima da nam se jave ako su spremni ugostiti hodočasnike, rekao je Macanić, Pripomenuo je kako svaki pojedinac treba pridonijeti da boravak Svetoga Oca bude što dostojanstveniji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara