Osijek: Umrla i četvrta žrtva sinoćnje tragedije u Osijeku

ČETVRTA žrtva sinoćnje tragedije u Osijeku, Franjo F., preminuo je rano jutros u osječkoj Kliničkoj bolnici od zadobivenih ozljeda u obračunu koji se dogodio u Vukovarskoj ulici u dvorišnom stanu, gdje je iz vatrenog oružja pucao Dragutin H. (1938.) te na mjestu ubio Nevenku M. (1951.), a teško ranio Petra M. i jutros preminulog Franju F.

Sinoć je nakon operacije i pokušaja reanimacije umro Petar M. (1940.). Ubojica je nakon vatrenog obračuna otišao svojoj kući u Lastovskoj broj 31 i počinio samoubojstvo, izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.

Policija je također izvijestila da Dragutin H. nije posjedovao dozvolu za držanje i nošenje oružja.

Pedesettrogodišnja Nevenka M. s prijateljem šezdesetsedmogodišnjim Franjom F. došla je jučer poslijepodne u posjet sestri koja stanuje u Vukovarskoj ulici.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepozvan je došao i Dragutin H. s kojim je Nevenka M. raskinula ljubavnu vezu, pa joj se još prije prijetio da će proći kao i njezina mlađa sestra koju je prije nekoliko godina, također iz vatrenog oružja, iz ljubomore ubio nevjenčani suprug, ispričao je Hini sin ubijenog Petra Mikluša.

Dodao je kako je u to vrijeme bio u istom stanu, u kojem se dogodilo ubojstvo, sa svoje dvoje malodobne djece od četiri i šest godina i suprugom, te da je prava sreća da i sam nije stradao jer je pokušao Dragutina H. spriječiti u nakani, na što mu je ovaj odgovorio: "Makni se, bit će mrtvih".

Istraga se nastavlja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara