OSIJEK: ŽUPANIJSKA KOALICIJA I DALJE U ISTOM SASTAVU

Stranke koalicijske vlasti u Osječkobaranjskoj županiji (SDP, LS, HSS i HSLS) zaključile su danas da će ta koalicija ostati u istom sastavu.

Na trosatnu zatvorenu sastanku, kojemu su nazočili i predstavnici SDSS-a te udruge ´Hrast´, nije se raspravljalo o ostavci župana Ladislava Bognara (SDP), koji na nedavnoj sjednici Županijske skupštine nije dobio povjerenje većine skupštinskih vijećnika, doznaje se u Županijskom poglavarstvu. Stranke su zaključile da će u svojim klubovima vijećnika preispitati je li bilo pritisaka na vijećnike ili prijetnja glede načina glasovanja, jer su četiri vijećnika vladajuće koalicije, unatoč dogovoru da će se Bognaru dati potpuna potpora, glasovali za prijedlog HDZ-a o iskazivanju nepovjerenja županu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zaključeno je da će stranke od svojih vijećnika zatražiti da se ubuduće drže koalicijskih dogovora, a SDP je ponovio kako bi odlaskom župana Bognara i ta stranka izišla iz koalicije, rekao je Hini voditelj Ureda za odnose s javnošću Osječko-baranjske županije Goran Flauder.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara