Osječanki devet godina zatvora jer je svoju kćer i još tri djevojke silila na prostituciju

Osječanki devet godina zatvora jer je svoju kćer i još tri djevojke silila na prostituciju

Foto: Arhiva

DEVET godina zatvora dobila je 38-godišnjakinja iz Osijeka nakon što ju je Županijski sud u tom gradu proglasio krivom za podvođenje svoje 13-godišnje kćeri i još tri djevojke, od kojih je jedna također bila maloljetna. Djevojke je iskorištavala između srpnja 2006. i rujna 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mrežu prostitucije najprije je uvukla 19-godišnju djevojku koja je netom prije toga izašla iz Doma za nezbrinutu djecu. S obzirom da djevojka nije imala gdje, pristala je živjeti u stanu 38-godišnjakinje i za novac zadovoljavati muškarce koje joj je dovodila. Uskoro je počela prodavati i svoju 13-godišnju kćer, a narednim godinama je vrbovala još dvije štićenica Doma za nezbrinutu djecu u dobi od 18 i 16 godina.

Djevojke je učestalo prisiljavala na seks s nepoznatim muškarcima, koji su im plaćali između 100 i 600 kuna. U nekoliko navrata djevojke su se morale seksati i kako bi na taj način otplatile dugove svoje svodnice. S vremenom je 38-godišnjakinja vrbovala i 27-godišnjeg pomagača, koji je također osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od godine dana.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara