Osječka policija otkrila identitet muškarca stradalog u požaru

OSJEČKO-BARANJSKA Policijska uprava izvijestila je danas kako je utvrđen identitet muškarca, čije je mrtvo tijelo jučer pronađeno kod kupališta "Bajer" u osječkom naselju "Jug 2", a riječ je o 70-godišnjem Martinu T. iz Osijeka.

U priopćenju za javnost navodi se kako je na tome području, jučer oko 17,50 sati izbio požar, u kojem su gorjeli suha trava i korov, a nakon što su ugasili požar, djelatnici osječke Javne profesionalne vatrogasne postrojbe pronašli su, uz rub vatrom zahvaćenog područja, tijelo Martina T., koje je bilo djelomično opožareno.

Po nalogu istražnog suca osječkog Županijskog suda tijelo unesrećenog prevezeno je u osječku Kliničku bolnicu, gdje će se obaviti obdukcija, radi utvrđivanja uzroka smrti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U PU su izvijestili kako je tijekom jučerašnjeg nevremena na osječkom području oštećeno sedam osobnih i jedan teretni automobil te dvije obiteljske kuće. Jak vjetar je iščupao četiri stabla i lomio grane drveća, koje su padale na gradske prometnice, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Tako je u Gundulićevoj ulici stablo palo na kuću te oštetilo nekoliko crijepova i oluka, a u dvorištu kuče u ulici Stjepana Radića pala je građevinska skela, koja je pritom oštetila ogradu, prozor i pročelje kuće.

U PU napominju kako je na podvožnjaku, u Svilajskoj ulici, tijekom nevremena došlo do kraćeg prekida prometa, zbog obilne količine kiše, koju okolni slivnici nisu mogli upiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara