Osječka policija uhitila dvojicu dilera

POLICIJA u Osijeku pronašla je laku drogu kod petorice građana, a dvojica su uhićena zbog preprodaje. Prije dva dana policija je na parkiralištu u Umaškoj ulici zatekla 40-godišnjaka s dva paketića marihuane te je na temelju naloga pretražila njegova dva stana i automobil.

Tamo su pronašli i oduzeli devet stabljika konoplje visine od 30 do 90 centimetara, 13 sadnica konoplje visine od dva do osam centimetara te 35 sjemenki. Pretragom stana još jednog sumnjivog 30-godišnjaka pronađene su 22 sjemenke konoplje marihuane, vrhovi konoplje te digitalna vaga. Obojica su privedena u u Istražni centar Županijskog suda u Osijeku i protiv njih je podnešena kaznena prijava za proizvodnju, preprodaju i posjedovanje opojnih droga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je također kod 27-godišnjaka u Osijeku pronašla paketić s marihuanom i nargilu te je kod još jednog 43-godišnjaka zaplijenila 0,2 grama usitnjene i osušene marihuane. Obojica su dobila kaznene prijave zbog posjedovanja opojnih droga, kao i 17-godišnjak koji je zatečen jučer u Flingerovoj ulici sa 1,6 grama marihuane.

J.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara