Osnovana Akademija za potporu poslovnom odlučivanju

ALGEBRA, Raiffeisen Consulting, Poslovna Inteligencija i Optimalica danas su u Hrvatskom novinarskom društvu predstavili Akademiju za potporu poslovnom odlučivanju – Decision Support Academy (DSA).

Akademija će osigurati kvalitetnu edukaciju i praktične radionice s područja poslovnog odlučivanja, a u čijoj su promociji sudjelovali osim predstavnika medija brojni gospodarstvenici i menadžeri.

Motivirani potrebama tržišta i analizama koje su obavili posljednjih godinu dana, predstavnici Algebre, Raiffeisen Consulting-a, Poslovne Inteligencije i Optimalice odlučili su hrvatskoj javnosti prenijeti vlastita višegodišnja iskustva i znanja primijenjena u vlastitim korporacijama i stečenom akademskom izobrazbom. Tako će hrvatskim menadžerima na svim funkcijama i razinama, analitičarima te svim zainteresiranima koji žele steći znanje iz područja potpore odlučivanju biti osigurana jedinstvena edukacija koja predstavlja jedan od značajnih preduvjeta stvaranja konkurentnosti potrebnih za ulazak u Europsku Uniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

DSA Akademija obuhvaća tri edukativne cjeline: Corporate Performance Management koji se sastoji od Sustava za podršku poslovnom odlučivanju te Sustava za podršku planiranju i budžetiranju; Otkrivanje znanja iz baza podataka te Operacijskih istraživanja koji uključuju Analizu rizika i simulacijsko modeliranje i analizu.

Očekuje se da će prvi polaznici DSA Akademije pohađati nastavni program najkasnije u rujnu ove godine. Međutim, veliki broj zainteresiranih potvrđuju mogućnost održavanja edukacija i prije ljetnih odmora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara