Osumnjičeni za silovanje trudnice nakon ispitivanja pušten na slobodu

Zbog sumnje da je silovao ženu u osmom mjesecu trudnoće policija je uhitila 39godišnjaka koji je nakon saslušanja kod istražne sutkinje pušten na slobodu, doznaje se na zagrebačkom Županijskom sudu i u policiji.

Osumnjičenog 39-godišnjaka se tereti da je, kako kažu u policiji, nakon dogovora o zajedničkom druženju, u nedjelju na području Medveščaka u osobnom automobilu silovao 30-godišnjakinju koja je bila u osmom mjesecu trudnoće.

U policiji kažu da žrtva nije fizički ozlijeđena, no nisu objasnili druge pojedinosti zločina niti otkrili identitet osumnjičenog koji je uhićen jučer.

Nakon kriminalističke obrade priveden je istražnoj sutkinji zagrebačkog Županijskog suda Ljubici Magdalenić koja ga je, nakon ispitivanja, pustila na slobodu.

Zbog čega je osumnjičeni za teški zločin nad trudnicom pušten danas se na sudu nije mogao dobiti odgovor.

Istražni sudac Ratko Šćekić, koji zamijenjuje predsjednicu Istražnog odjela, kazao je da mu trenutno nije dostupan spis.

"Iz kratke zabilješke istražne sutkinje vidljivo je samo da joj je privedena osoba koja je osumnjičena za silovanje i da je nakon ispitivanja puštena", kazao je Šćekić.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara