OTP banka otvorila Poslovni centar u Osijeku

RIJEČ je o šestom poslovnom centru OTP banke u Hrvatskoj i ujedno prvom u Slavoniji, u sklopu kojeg se nalazi i poslovnica za poslovanje s građanima i tvrtkama.

Novi poslovni centar u Osijeku pokrivat će područje Slavonije i Baranje, na kojemu tijekom ove godine banka namjerava širiti svoju poslovnu mrežu. Na ovom se području posebno namjerava usmjeriti na praćenje poduzetničkih projekata.

U novom poslovnom centru klijentima će biti dostupne i usluge tvrtki iz Grupe: OTP investa, OTP leasinga te OTP nekretnina.

"Uvjereni smo da ćemo na istoj osnovi, a to je pružanje brze, jednostavne i cjenovno povoljne usluge, uspjeti i u Slavoniji, najznačajnijoj novoj regiji u koju ulazimo", istaknuo je na svečanosti otvorenja predsjednik Uprave Damir Odak. Govoreći o važnosti razvitka lokalnog gospodarstva Odak je istaknuo da je banka, koristeći svoje resurse i iskustvo, spremna podržati one organizacije i tvrtke koje žele iskoristiti mogućnosti pretpristupnih fondova kako bi svoje poslovanje prilagodile zahtjevima europskog tržišta.

Banka sada zapošljava oko 1000 zaposlenika u šest poslovnih centara i 91 poslovnici s mrežom od više od 100 bankomata. Stalnim razvojem ponude za klijente banka namjerava i dalje surađivati s državnim institucijama kako bi poticala rast malog i srednjeg poduzetništva, posebno onoga usmjerenog na razvoj i izvoz.

U povodu otvorenja Poslovnog centra banka je donirala 100.000 kuna Kliničkoj bolnici Osijek za kupnju dječjeg gastroskopa i 50.000 kuna javnoj ustanovi "Park prirode Kopački rit".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara