otvoren 1. vinkovački jesenski gospodarski sajam

U okviru 38. vinkovačkih jeseni, koje se održavaju od 12. do 21. rujna u Športskorekreacijskom centru "Lenije" u Vinkovcima, danas je otvoren prvi Vinkovački jesenski sajam gospodarstva.

Na Sajmu sudjeluje sedamdesetak izlagača iz Hrvatske, BiH i Slovenije, koji su predstavili proizvode i usluge s područja poljoprivede, prehrane i prehrambene industrije, šumarstva i drvne industrije, obrtništva i poduzetništva te turizma.

Vinkovački jesenski gospodarski sajam, koji se održava do 21. rujna, organizira grad Vinkovci, a potpomogli su ga Ministarstvo obrta, malog i srednjeg poduzetništva i Hrvatska gospodarska komora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otvarajući Sajam, dogradonačelnik Petar Kulić podsjetio je važnost povezivanja kontinentalne i primorske Hrvatske. "Uspjeli smo tamburicom i kulturom spojiti gospodarstvenike i omogućiti im kontakte i predstavljanje ponude i robe na regionalnom tržištu", rekao je Kulić.

Gospodarski će sajma danas na Poljoprivrednom fakultetu u Vinkovcima popratiti okrugli stol "Uloga i mjesto lokalne samouprave u poticanju malog poduzetništva".

(Hina) ždra mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara