Pahor zna kako se reklamira slovensko: Putinu će darovati zadnji model Elanovih skija

Foto: AFP

SLOVENSKI premijer Borut Pahor odlučio je svom ruskom kolegi Vladimiru Putinu darovati najnoviji model skija Elan, javili su iz službenog protokola posjeta ruskog premijera koji je prije nekoliko sati sletio u deželu.

Kako prenosi 24ur, Putin je dobio skije Elan Amphibio 14, a Slovenci su se u duljem priopćenju potrudili da ih izreklamiraju koliko marketing Elana vjerojatno neće u narednih nekoliko godina.

Putina na putu po Sloveniji prate brojni ruski novinari, analizira se svaki korak moćnog premijera, pa će i slika uručenja novih skija vjerojatno doći do milijuna ruskih kućanstava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa manje bitan nije ni podatak da se sljedeće zimske olimpijske igre održavaju u ruskom Sočiju 2014., pa su Pahor i delegacija vjerojatno dobro pomislili koji bi dar bio najbolji kao slovenski ulaz na rusko tržište. Osim toga, Putina mediji u Rusiji vole prikazivati kao sportaša u vrhunskoj formi.

Slovenski portali prenose da policija i tajne službe provode dosad neviđene mjere osiguranja, a pomažu im i kolege koji su za ovu priliku došli iz Rusije.

Pretpostavlja se da će Putin spavati u hotelu pokraj Brda pri Kranju, dok će se ostatak delegacije smjestiti u Ljubljani. Još uvijek nije poznat jelovnik za gala večeru.

Zatvaraju se sve ceste kojima prolazi Putin, a 24ur javlja da na službenim cestovnim stranicama promet.si to uopće nije bilo javljeno.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara