Pankretić: Brat će me se odreći preko novina!

Pankretić: Brat će me se odreći preko novina!

BOŽIDAR PANKRETIĆ tvrdi da nije svom bratu namještao nikakvo jeftino gnojivo, kao što pišu pojedini mediji, a sam Zdravko Pankretić ispričao nam je kako je 30 tona gnojiva dobio po staroj cijeni jer se radilo o robnoj kompenzaciji za isporuku stoke koja se odigrala još u rujnu 2007. godine.

HSLS u opoziciji?

HSLS-ovac Jadranko Mijalić je, naime, ispričao jednom dnevnom listu kako je Zdravko Pankretić tijekom nestašice dobio 30 tona umjetnoga gnojiva po staroj cijeni, koja je tada već narasla za 20 posto, i da mu je to sredio brat.

Upitan o optužbama HSLS-ovca, ministar poljoprivrede je rekao - "Bolesnik! Provjerite prvo njega i njegova djela. To su ljudi ljubomorni što nisu došli na vlast", kaže ministar Pankretić. Ali, HSLS je, još uvijek u vlasti, primijetili smo.

"Nazovite mog brata, on će vam sve ispričati", kazao nam je na to ministar, dodavši "Vjerojatno me se sad odriče preko novina, jer su i njega počeli prozivati zato što sam ministar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zdravko Pankretić: Da mi je brat potezao veze, dobio bih vreću novaca

Ministrov brat kazao nam je kako optužbe nemaju veze sa istinom, i da je isporuka došla od Agrokora, u obliku kompenzacije.

"Godinama surađujem sa Agrokorom, pa sam im i prošle godine negdje u devetom mjesecu isporučio bikove.  Oni mi često plaćaju repromaterijalom, gnojivom, sjemenom, pa ja svoja potraživanja napišem u obliku narudžbe. Za te sam bikove, mislim, narudžbu napisao i poslao ju u prosincu, a isporuka tih 30 tona gnojiva je bila u siječnju ove godine. I ne bi bilo u redu da su mi isporučili materijala po sadašnjoj cijeni!", kaže Zdravko Pankretić.

Dodaje na to da je uvijek ljepše za isporuku dobiti gotovinu a ne materijal, pa zaključuje - "Da mi je brat potezao veze, dobio bih vreću novaca, a ne vreće gnojiva".

A.B.
Foto: L.T.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara