Petrak za besplatni javni gradski prijevoz

Petrak za besplatni javni gradski prijevoz

PREDSJEDNIČKI kandidat Hrvatske pučke stranke (HPS) Tomislav Petrak održao je danas kratku predizbornu konferenciju za novinare u zagrebačkom tramvaju broj 17 na tramvajskom okretištu u Prečkom, a kako bi ukazao da će se, ako postane predsjednikom zalagati za besplatni javni gradski prijevoz.

Petrak je u tramvaju rekao da on i članovi njegovog stožera umjesto ZET-ovih voznih karata, imaju iskaznice HPS-a te da tim potezom žele ukazati na potrebu besplatnog javnog gradskog prijevoza za sve, posebice tzv. malog čovjeka. Naglasio je da se i on također koristi javnim gradskim prijevozom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Inače Petrak je rekao da je zadovoljan svojom kampanjom kao i potporom svoje stranke unatoč skromnim sredstvima koja su potrošena na kampanju te da očekuje dobar rezultat.

Na upit novinara što očekuje od večerašnjeg sučeljavanja predsjedničkih kandidata na Hrvatskoj televiziji Petrak je rekao da je uvijek bio za sučeljavanje i korektan odnos.

Nisam kriv, kao ni ostali kandidati što se na prvom HTV-ovom predstavljanju predsjedničkih kandidata tzv. favoriti nisu pojavili, a vjerojatno ni danas neki glavni kandidati neće doći, rekao je Petrak.

Foto: FAH

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara