Petrina o Oreškoviću: Što je on? Ništa!

Petrina o Oreškoviću: Što je on? Ništa!

Foto: FAH

STIPE PETRINA komentirao je izbor novih ministara, a još jednom se posebno obrušio na šefa HDZ-a Tomislava Karamarka te je žestoko kritizirao način na koji je formirana nova vlada.

"Poznajem ove ljude iz Mosta i ne vjerujem da će se moći nositi s tim problemima. Meni je apsurd da netko može biti ministar, tko je eto imao uspjeha s europskim fondovima. Po njima je to neka pohvalna karakteristika što imate uspjeha u EU fondovima. Meni su EU fondovi malo vještija prošnja. Mi ne želimo državu u kojoj ćemo prositi nešto od nekoga i to je meni apsurd da bi to bila neka pozitivna karakteristika za ministra, i to ministra gospodarstva. Mislim, dobro jutro?", rekao je Petrina za Novu TV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neke ljude niti ne znam pa neću o njima, ali meni je nepojmljivo da se Most zalaže za moralnost, poštenje i stručnost pa ne znam koje karakteristike ima kandidat za prvog potpredsjednika Vlade. To je jedna stvar, a druga stvar, neshvatljivo mi je da se razgovara o imenima tko će biti ministri, a da gospodin mandatar bude na drugom mjestu", kaže.

"Pa valjda će ta Vlada imati njegovo ime, Vlada Tima Oreškovića, pa ako Tihomir Orešković ne odlučuje tko će biti ministar, na koji način će voditi taj tim? To mene zanima. To je jedna stvar, a druga stvar, ne vidim niti jednu karakteristiku mandatara, koje bi bile prednost za vrijeme i situaciju u kojoj se danas nalazi Hrvatska. Što je on? Ništa", zaključio je Petrina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara