Pijanac tražio da mu za primjer drugima oduzmu vozačku dozvolu

Tekst: N.A.
Foto: Blic

GORAN TODOSIĆ iz Valjeva uhvaćen je u centru grada sa čak 3,14 promila alkohola u krvi. Policija ga je uhvatila za volanom "fiće" u povratku iz noćnog provoda, nakon što je 33-godišnji Todosić od suca za prekršaje zatražio da mu, za primjer drugima, trajno oduzmu vozačku dozvolu, piše Press.

Todosić kaže da je odlučio obratiti se javnosti kako bi skrenuo pažnju svim vozačima da im se ne dogodi greška koju je on napravio. "Po povratku iz provoda ja i prijatelj stali smo u ćevabdžinicu. Dok smo čekali, on je izvadio bocu rakije i na brzinu sam popio četiri čašice. Kada sam sjeo u auto nakon nekoliko minuta zaustavila me policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvi tren mislio sam da ne vidim dobro kada se na alkotestu pojavilo 3,14. Bio sam u šoku, ali su mi objasnili kako je to vjerojatno zato što nije prošlo mnogo vremena od ispijanja alkohola do zaustavljanja pa nije bilo vremena da se alkohol razlije po organizmu. Bili su u čudu i rekli mi da bih s toliko alkohola trebao biti u komi", kaže Todosić, koji je nakon ovoga događaja dobio nadimak "Pi", po izmjerenoj količini alkohola u krvi.

Todosić je noć proveo u valjevskoj policijskoj stanici na otrežnjenju, gdje je bio 12 sati, nakon čega je priveden sucu za prekršaje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara