Pijani par škarama napao susjeda u centru Zagreba

DVIJE pijanih nevjenčanih supružnika sinoć se u dvorištu zgrade u Vodnikovoj ulici posvađalo i potuklo, no najlošije je ipak prošao njihov susjed kojemu su prvo porazbijali tegle s cvijećem, a potom ga jer 38-godišnjakinja krojačkim škarama ubola u ruku.

Po današnjem izvješću zagrebačke policije, svađa između nevjenčanih supružnika izbila je sinoć oko 20 sati u dvorištu zgrade u Vodnikovoj ulici. Svađa je ubrzo prerasla u tučnjavu u kojoj je "stradalo" i osam tegli s cvijećem 48-godišnjeg susjeda. On je tada izašao u dvorište i posvađao se s 59-godišnjakom i njegovom nevjenčanom 38-godišnjom suprugom, a ubrzo je došlo i do naguravanja dvojice muškaraca.

U jednom trenutku žena se pojavila s krojačkim škarama u ruci, prišla 48-godišnjem susjedu i dva puta ga ubola u ruku. Tko zna kako bi se sve završilo da se tada nisu pojavili policajci koje je susjed zvao prije obračuna u dvorištu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u policiji kažu da ni tada pijani dvojac nije prestajao s vikom i vrijeđanjem ranjenog susjeda. Kako je žena u ruci još uvijek držala škare, policajac joj je naredio da ih odbaci, no ona se na to oglušila, pa ju je na silu svladao i vezao lisicama.

Nevjenčani supružnici su privedeni u policijsku postaju, gdje je ženi izmjereno čak 2,99 promila alkohola u krvi, a njezinom partneru 1,98.

Ozlijeđenom je susjedu liječnička pomoć pružena je u KB Sestara milosrdnica, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara