Pinki policajcu nudio seks, premlatio ga i pobjegao

JAVNOSTI dobro poznat Pinki, mladić koji je progovorio o pedofiliji u Hrvatskoj, potresno objašnjavajući što su mu sve sveučilišni profesor D.V. i njegovi prijatelji radili, ponovo se pojavio u medijima. Ovoga puta svoje je usluge nudio policajcu u civilu, a kada je ovaj pokazao značku, Pinki ga je udario i pobjegao.

Kako javlja Večernji list, M.O. (18), poznatiji kao Pinki, prije desetak dana priveden je istražnom sucu zbog razbojstva, krađe te sprečavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Pinki, glavni svjedok protiv osumnjičenog profesora kojem je za novac kao maloljetnik pružao seksualne usluge, je na zagrebačkom Trgu kralja Tomislava 44-godišnjem policajcu u civilu navodno nudio seksualne usluge. Nakon kraćeg razgovora i poziva na homoseksualni odnos, policajac PU zadarske mu je pokazao značku. Pinki ga je udario šakom u glavu, strgnuo mu narukvicu s ruke i "dao petama vjetra."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo nakon toga djelatnici Prve policijske postaje su uhvatili Pinkija i priveli ga uz tri kaznene prijave, zbog razbojstva, krađe te spriječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti. Policajac je lakše ozlijeđen.

U pedofilskoj aferi koja je potresala Hrvatsku Pinki je novinarima ispričao kako se za novac i hranu prostituitao, a profesor D.V. je u iskazu rekao kako mu je upravo on dovodio mladiće koje je snimao.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara