Pokreće se prvi hrvatski broadband portal

SUTRA na T-Portalu naći će se potpuno multimedijalno koncipiran segment - MAXzona. Posrijedi je dio namijenjen uglavnom broadband korisnicima (ADSL, stalne veze), odnosno MAXadsl korisnicima. Modemski korisnici također mogu pristupati sadržajima, ali im se preporučuje prelazak na bržu, MAXadsl vezu.

Sadržaj kojeg će korisnici moći pronaći na MAXZoni, prvenstveno je video sadržaj. Riječ je o prvome videosadržaju u Hrvatskoj, koji se izrađuje ciljano za Internet te je potpuno optimiziran upravo za taj medij.

Većina sadržaja napravljena je u vlastitoj produkciji ili je producirana u suradnji s vanjskim produkcijskim kućama ekskluzivno za T-Portal. Sadržaj je podijeljen u kanale. Svaki kanal obrađuje određeno područje, a sastoji se od epizoda koje se objavljuju, najčešće, na tjednoj bazi. Epizode uglavnom traju od tri do pet minuta, što je optimalno trajanje videomaterijala namijenjenog Internetu.

Sadržaj je edukativan, informativan, zabavan i savjetodavan, a naglasak je stavljen na sadržaje koji su uvijek aktualni i koji će zanimati što veći krug korisnika.

MAXzona je također povezana s ostalim dijelovima T-Portala: NewsMagazinom, HR infom, Komunikatorom i Shoppingom s kojima se sadržajno prožima. Sadržaj će se stalno obogaćivati, kako novim epizodama postojećih kanala, tako i novim kanalima.

Inicijalni kanali su: Chatset, Game report, Funvideo, Auto test i Starmix. Chatset nastavlja tradiciju chata na T-Portalu s poznatim osobama. Ova forma stara je koliko i sam portal, a s vremenom se nadopunjuje multimedijalnim sadržajem.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara