Pokrenuta istraga protiv muškarca iz Koprivnice koji je policajca napao nožem i suzavcem

Pokrenuta istraga protiv muškarca iz Koprivnice koji je policajca napao nožem i suzavcem

Ilustracija: 123rf

KOPRIVNIČANIN koji je na Badnjak nožem i suzavcem napao policajce što su u njegovu kuću došli intervenirati zbog obiteljskog nasilja osumnjičen je za čak tri kaznena djela prisile prema službenoj osobi.

Izvijestilo je to koprivničko Općinsko državno odvjetništvo koje je protiv 39-godišnjeg osumnjičenika u četvrtak pokrenulo istragu.

Tužiteljstvo tvrdi da je osumnjičeni 24. prosinca, nakon što su u kuću ušla trojica policajaca zbog dojave ukućana da im prijeti, prislonio nož na trbuh prijeteći da će se ubiti, a potom zamahnuo nožem kako bi ubo policajca koji se izmaknuo i izbjegao ubod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Okrivljenik je nastavio mahati nožem prema policijskim službenicima pa su oni izašli iz kuće, međutim okrivljenik je ispred kuće ponovno napao policijskog službenika, poprskao ga sprejem s nadražujućom tvari po licu i pokušao pobjeći. Policijski službenici su sustigli okrivljenika i svladali njegov daljnji otpor", izvijestilo je tužiteljstvo na svojoj internetskoj stranici.

Ističu i da je sutkinja istrage varaždinskog Županijskog suda usvojila njihov prijedlog i osumnjičenog zadržala u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja nedjela.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara