Policija kod dvojice mladića zaplijenila drogu u vrijednosti 30.000 kuna

ZAGREBAČKA policija zaplijenila je u dva dana kod dvojice mladića ukupno pet kilograma marihuane, 41 tabletu ecstasyja i pet grama kokaina, što na zagrebačkom ilegalnom tržištu u prodaji "na malo" vrijedi oko 30.000 kuna, priopćila je danas zagrebačka policija.

Paket s 1000 grama marihuane, policija je zaplijenila jučer nakon što je u kasnijim popodnevnim satima na zagrebačkom Botićevom trgu legitimirala dvojicu mladića starosti 29 i 21 godinu.

Izvršenom pretragom policija je kod drugog mladića danas pronašla još 30 paketića s 1.334 grama marihuane, 41 tabletu ecstasya (MDMA) i pet paketića s ukupno 5 grama kokaina, dok je iz svog osobnog vozila sam izručio tri paketa s ukupno 3.050 grama marihuane.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladići, koji dosad nisu evidentirani kao počinitelji kaznenih djela, danas su, uz kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo zlouporabe opojnih droga, privedeni u Istražni odjel zagrebačkog Županijskog suda.

Kriminalističkom obradom utvrđeno je da su se ti mladići udružili kako bi, od zasada neutvrđene osobe nabavljali veće količine droge, prepakiravali je u manje paketiće te je preprodavali sitnijim preprodavačima i krajnjim konzumentima.

Kriminalističku obradu izvršili su službenici IV. policijske postaje Policijske uprave zagrebačke u suradnji sa službenicima Odjela kriminaliteta droga.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara