Policija nastavlja akciju uhićenja Veselina Šljivančanina

IZ ZGRADE u beogradskom naselju Cerak, u kojoj je stan haškog optuženika Veselina Šljivančanina, sinoć se u 23,30 sati čula jaka eksplozija, za koju se, javljaju beogradski elektronski mediji, pretpostavlja da je posljedica pokušaja policije da provali blindirana vrata Šljivančaninovog stana..

Policijska akcija uhićenja Šljivančanina počela je u četvrtak poslijepodne, a u nekoliko navrata policija se sukobila s okupljenim pristalicama Šljivančanina, koji su pokušali spriječiti policiju da uđe u zgradu, te gađali policajce kamenjem.

Nešto prije ponoći, policija, kojoj su se pridružili i pripadnici antiterorističke jedinice, počela je šok-bombama i suzavcem rastjerivati okupljene, zapaljeni su automobili i kontejneri oko zgrade, te je bilo i nekoliko povrijeđenih, javila je večeras Televizija B92.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Odbora za oslobađanje Veselina Šljivančanina, koji se nalaze ispred zgrade u kojoj Šljivančanin stanuje, novinarima su kazali da Šljivančanin nije u stanu, a prije nekoliko dana medije su obavijestili da je napustio zemlju i da se nalazi "na sigurnom" u inozemstvu.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara