Policija objavila fotografije huligana koji su izrešetali troje mladih ispred Petog elementa

LICA dvojice mladića koji su u subotu navečer nakon svađe u zagrebačkom klubu Peti element na Trešnjevci prostrijelila troje mladih ljudi, mogu se vidjeti na stranicama zagrebačke policije, koja još uvijek ne zna gdje se nalaze.

Zagrebačka je policija izdala tjeralicu za 19-godišnjim Simoneom Osmanovićem i 20-godišnjim Fehom Osmanovićem, koji su od ranije su poznati policiji zbog više počinjenih kaznenih djela.

Do pucnjave ispred kluba koji se nalazi u Tratinskoj ulici, došlo je u nedjelju oko 2.25 sati. Dvije skupine mladića su se u klubu verbalno sukobile, a nakon naguravanja unutar kluba, obračun je nastavljen na ulici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ubrzo su Osmanovići uskočili u automobil, iz kojeg su zapucali prema klubu. Pritom su nastrijelili 20-godišnju Ivanu K., koju je metak pogodio u predjelu lakta, 21-godišnjeg Josipa P., kojem je prostrijeljena potkoljenica, i 17-godišnjaka, koji su se u tom trenutku našli ispred kluba. Liječnička im je pomoć pružena u Klinici za traumatologiju.

Meci su fijukali i iznad glava 22-godišnjaka, 21-godišnjaka, 19-godišnjaka, 19-godišnjakinje te troje 17-godišnjaka koji su se zatekli pred klubom, međutim srećom, nitko od njih nije ozlijeđen. Nakon pucnjave su pobjegli u crvenom automobilu.

A.B.
Foto: MUP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara