Policija prijavila Keruma: Pijan izazvao tučnjavu

Policija prijavila Keruma: Pijan izazvao tučnjavu

ŽELJKO KERUM, splitski poduzetnik zaradio je prekršajnu prijavu zbog nedavnog sudjelovanja u tučnjavi u kafiću "Ramazzoti" u Tkalčevićevoj ulici u Zagrebu, a policijska rekonstrukcija događaja baš i ne odgovara Kerumovoj interpretaciji tko je koga, kada i zašto napao. Naime, policija Keruma smatra osobom koja je izazvala sukob, iako je kandidat za gradonačelnika Splita tvrdio da je on napadnut zbog pjevanja dalmatinskih pjesama, oko 2 sata ujutro i da je bio trijezan.

Dvojac s kojim se Kerum okušao u fizičkom nadmetanju, 37-godišnji Emir Mehmedagić iz Vodnjana i 37-godišnji Marinko Stojanović iz Nurkovaca kod Požege, prijave su dobili odmah nakon incidenta. Kerum je prijavu zaradio zbog remećenja javnog reda i mira ali tek naknadno, nakon što je policija utvrdila kako je sukob izazvao upravo on, prenosi Slobodna Dalmacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevici navode kako je Kerum bio bahat i neugodan prema djevojkama u kafiću te da je zbog toga do tučnjave, u kojoj je Kerum dobio nogom po glavi, zapravo i došlo. Kerumova pratnja, 49-godišnji Tomislav Gruica i 36-godišnji Ivica Livaja, utvrdila je policija, u tučnjavi su bili samo kolateralne žrtve, no svi zajedno imali su jednu zajedničku stvar - bili su pijani.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara