Policija uhitila muškarca zbog silovanja bivše nevjenčane supruge

ZAGREBAČKA policija uhitila je 30-godišnjaka kojega je njegova bivša nevjenčana supruga prijavila da ju je jučer silovao u svom automobilu.

Policija je danas izvijestila da je 25-godišnjakinja sinoć oko 20,30 sati policiji prijavila da ju je silovao njen bivši nevjenčani sprug, s kojim je do svibnja ove godine živjela u izvanbračnoj zajednici.

Kazala je da se s bivšim 30-godišnjim dečkom susrela izlazeći iz pothodnika Importanne centra (ispred Glavnog željezničkog kolodvora), kada joj je prišao i dovukao je u svoj automobil "audi A6" riječkih registracijskih oznaka koji je bio parkiran u blizini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U automobilu su se posvađali, pri čemu ju je muškarac ošamario, a zatim se automobilom odvezao u mračni dio parkirališta u Strojarskoj ulici, gdje ju je silovao.

Potom ju je odvezao natrag do Importanne centra gdje ju je jedno vrijeme pratio vozeći se u automobilu, da bi u jednom trenutku opet izašao i počeo je udarati.

No, 25-godišnjakinja je u blizini uočila policajca i potrčala prema njemu. Uskoro je pristiglo još policajaca koji su oštećenu i osumnjičenog odvezli u policijsku postaju.

Nakon dovršene kriminalističke obrade osumnjičeni 30-godišnjak će uz kaznenu prijave zbog silovanja biti priveden u Istražni centar zagrebačkog Županijskog suda, kažu u policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara