Policija za Madeleine McCann traga po Majorci

Policija za Madeleine McCann traga po Majorci

ŠPANJOLSKA policija posljednjih dana, u potrazi za nestalom Britankom Madeleine McCann, pretražuje hotele i apartmane na španjolskom otoku Majorca. Do masovnih pretresa je došlo nakon što je policiju alarmirao jedan britanski par, koji tvrdi da su, prije nešto manje od dva tjedna, 21. rujna, vidjeli Maddie.

Par, u dobi od oko 50 godina, policiji je prijavio kako su nestalu djevojčicu vidjeli na plaži Cala d'Or, na jugoistoku Majorce, u društvu dvije tamnokose žene, koje s djevojčicom nisu imale nikakve sličnosti. Djevojčica se zabavljala bojeći bojanku i nosila je sunčane naočale.

Budući da su izjave supružnika, kako je navela tamošnja policija, bile izrazito detaljne i bez kontradikcija, policija je dojavu shvatila ozbiljno i bacila se na posao. Potraga dosad nije dala nikakve rezultate, a policija pretražuje hotelska naselja Cala d'Or, Cala Egos i Cala Ferrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Madeleine McCann je 3. svibnja prošle godine, oko 22 sata, nestala iz hotelske sobe u portugalskom ljetovalištu Praia da Luz, dok su njeni roditelji Kate i Gerry s prijateljima bili na večeri. Od tada je više puta javljano kako je djevojčica viđena u raznim dijelovima svijeta, međutim, svaki put se pokazalo da nije riječ o Maddie.

I.M.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara