Policija zaplijenila 1.094 tablete ecstasyja s likom Playboyjeve zečice

DOVRŠENA je kriminalistička obrada nad 26-godišnjakom kod kojeg je policija pronašla 1.094 ružičaste tablete ecstasyja, s utisnutim likom Playboyjeve zečice, 770 grama marihuane te 435,5 grama speeda.

Kako je izvijestila PU zagrebačka, 26-godišnjak i njegova 23-godišnja djevojka su unajmili stan na Jarunu te su iz njega raspačavali drogu. Policija je zaplijenila i 12.350 kuna, koje je 26-godišnjak najvjerojatnije zaradio preprodajom droge.

Mladi diler je uhićen jučer poslijepodne, ispred unajmljenog stana, u kojem je policija i pronašla drogu. Osim tabletica ecstasyja, u kuhinji, u hladnjaku, policajci su pronašli speed pakiran u 11 PVC vrećica, težine od tri do 100 grama, pripremljen za daljnju prodaju, te marihuanu i digitalnu vagu koju je 26-godišnjak koristio za prepakiravanje droge. Policija navodi kako je nabavna vrijednost zaplijenjene droge oko 90.000 kuna, dok je njena vrijednost u uličnoj prodaji oko 150.000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom jutra je 26-godišnjak, koji ima podeblji kriminalni dosje (do sad je šest puta prijavljen zbog posjedovanja droge te dva puta zbog njene prodaje), uz kaznenu prijavu, izveden pred dežurnog istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

I.M.
Foto: PU zagrebačka

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara