Postoje sumnje na ubojstvo dječaka iz Oklahome?

POLICIJA grada Edmonda u Oklahomi pretražila je stan u kojem je petogodišnji dječak, prema riječima njegove majke i njenog dečka, pao te nakon zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici, objavio je jučer AP.

Declan Stewart preminuo je u subotu u bolnici u Oklahoma Cityju, a kao uzrok smrti navedena je ozljeda glave. Dječakova majka Janet Stewart i njen partner Marcus Clancey  policiji su izjavili kako se dječak penjao u ormaru, pao, te udario glavom u željeznu šipku na krevetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međutim, budući da se dotične izjave na podudaraju sa dječakovim ozljedama, policija je zatražila nalog za pretres stana, koji je i dobila. Iz stana su uzeli ručnike, odjeću, krevet i sagove, kako bi ih forenzičari obradili.

Naime, istražitelji su nakon obdukcije dječaka potvrdili kako je ozljeda dječakove glave okomita, a ne vodoravna, kakva bi trebala biti nakon pada na šipku.

Na mrtvom tijelu obdukcijom su također utvrđene unutarnje ozljede i krvarenje, te su nađene masnice na rukama, koljenima, leđima. Dječak je također pretrpio tešku frakturu lubanje.

Ma.N.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara