Potraga za Arturom Takačem i nakon šest dana bez rezultata

USPRKOS šestodnevnoj potrazi, u koju su uključene i spasiteljske ekipe iz Beograda opremljene detektorima za metal, još se ne zna sudbina bivšeg svestranog sportaša i istaknutog sportskog djelatnika Artura Takača, koji je 28. siječnja nestao u mećavi na Kopaoniku.

Šef smjene Gorske službe spasavanja Goran Todorović izjavio je za današnji novosadski "Dnevnik" da je na Kopaoniku vedro, pa spasitelji imaju dobar pregled terena, ali zbog izuzetno niske temperature psi-tragači ne mogu dugo izdržati na snijegu. Potragu otežava i vrlo visok snijeg, koji na pojedinim mjestima dostiže i dva metra.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spasiteljske ekipe Gorske službe za spasavanje nastavljaju potragu za Takačem. U nedjelju smo ponovo detaljno pregledali teren oko Pančićevog vrha, ali ni spasiteljske ekipe iz Beograda nisu uspjele pronaći nikakav trag", kazao je Todorović.

Takač je posljednji puta viđen prošle srijede, na žičari kod Pančićevog vrha, te mu se otad gubi svaki trag. Odmah po prijavljivanju njegova nestanka, Gorska služba spasavanja organizirala je potragu na Kopaoniku, u kojoj sudjeluju i pripadnici Vojske SCG, Žandarmerije MUP-a Srbije, mještani kopaoničkih sela, psi tragači i sva rapsoloživa mehanizacija, ali potraga dosad nije dala rezultata.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara