Potresne scene s deložacije u Velikoj Gorici, Bulj odbio odgovoriti na neugodno pitanje Živog zida

Potresne scene s deložacije u Velikoj Gorici, Bulj odbio odgovoriti na neugodno pitanje Živog zida

Screenshot: Facebook

JUTROS nešto poslije devet sati započeo je drugi pokušaj deložacije obitelji Vojnović iz stana u Velikoj Gorici. Deložacija je ovaj put uspjela, a iz stana su izneseni i brojni članovi Živog zida koji su deložaciju pokušali spriječiti.

Policija je ponovno, kao i kod prvog pokušaja deložacije krajem siječnja, ogradila prostor oko ulaza u zgradu, a više policijskih službenika osigurava prostor, javlja lokalni portal vg danas.

Ispred zgrade su čak postavljene i sigurnosne mreže u slučaju da netko skoči s prozora stana. Na licu mjesta bio je i Ivan Vilibor Sinčić.


"Već smo imali jedan pokušaj deložacije koja je uspješno odgođena, nadamo se da će i danas tako biti. Deseci tisuća građana su žrtve zadruga koje su nelegalno kreditirale uzimajući višestruko vrjednije nekretnine, građani nisu znali da se radi o kriminalu za koji ni danas nema političke volje da se riješi", poručio je jutros Sinčić.

Živi zid je na svom Facebooku objavio niz snimki dramatične deložacije. Na jednoj snimci je i Miro Bulj, zastupnik Mosta, kojeg su neki članovi Živog zida pitali kako Most koji je na vlasti može podržavati nasilne deložacije.

"Ja sam se borio za ovu državu, ja sam Miro Bulj imenom i prezimenom, ja sam pod Mostom nezavisnih lista i toga se ne stidim", kratko je u kameru aktivista Živog zida rekao Bulj dok je razgovarao na mobitel.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara