Požar automobila istražnog suca Mittermayera je podmetnut

POŽAR automobila koji koristi istražni sudac Oliver Mittermayer podmetnut i to najvjerojatnije otvorenim plamenom, izvijestila je PU zagrebačka.

Požar Opel Vectre podmetnut je jučer oko podneva u podzemnoj garaži u Golikovoj ulici u zagrebačkom Voltinom naselju. Kroz rešetke na ulaznim vratima garaže nepoznati je počinitelj ubacio otvoreni plamen, a izgorio je stražnji dio automobila.

U požaru je došlo do potpunog uništenja zadnjeg branika, unutrašnjosti prtljažnika, zadnjih svjetala, nagaranja metala i laka na poklopcu prtljažnika, lijevog i desnog zadnjeg blatobrana, pucanja zadnjeg vjetrobranskog stakla, čepa rezervoara te uništenja zadnje registracijske pločice.

Podmetanje požara pod sučev automobil neki su mediji doveli u vezu s istragom protiv Armenda Musliua i Vittorija Vukdedovića osumnjičenih za otmicu i ubojstvo Jure Bajde, sina slovenskog poduzetnika Iztoka Bajde.

Neslužbeno se doznaje da su na mjestu zločina pronađane i šibice. Poslane su na vještačenje, a u policiji vjeruju da bi ih upravo taj trag mogao dovesti do osobe koja je potpalila sučev automobil.

J.Da.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara