Požar na Jarunu, pljačka benzinske u Novoj Branimirovoj

Požar na Jarunu, pljačka benzinske u Novoj Branimirovoj
U SUBOTU oko 6,40 sati iz zasad još neutvrđenih razloga izbio je požar garaže koji je zahvatio i kuću u Ulici Petrine 30 u blizini Jarunskog jezera, rečeno je danas na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ).

U požaru nitko nije ozlijeđen, jer je 43-godišnji vlasnik sa suprugom i dvoje djece na vrijeme izašao iz kuće i obavijestio vatrogasce i policiju. U garaži je u požaru oštećen zadnji dio automobila opela astre, koji je vlasnik uspio izvesti van.

Požar je izbio u garaži i proširio se na kuću. U policiji je rečeno da je izgorjelo krovište i da se požar proširio na stan u potkrovlju kuće.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatrogasci su požar ugasili, ali još uvijek požarište održavaju pod kontrolom, pa će policija popodne moći obaviti očevid i utvrditi uzrok požara. Pretpostavlja se da je materijalna šeta velika.

U petak oko 21,40 sati u Novoj Branimirovoj dvojica nepoznatih maskiranih počinitelja, uz prijetnju pištoljem, opljačkala su benzinsku postaju.

Prije ulaska, jedan je počinitelj, najvjerojatnije iz plinskog pištolja, ispalio nekoliko hitaca. Obojica su nakon toga prišla pultu i od zaposlenika (1962. godište) zatražila novac. Ukrali su novac i te VIP i Simpa bonove. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna, rečeno je u zagrebačkoj policiji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara