Predao se odbjegli zatvorenik koji je pobjegao policiji

ROBERT RADONIĆ (22) iz Sinja, koji je prošloga četvrtka pobjegao pravosudnim policajcima pred splitskom Kliničkom bolnicom gdje je bio na pregledu, sam se danas u pratnji odvjetnika prijavio u zatvor, neslužbeno se doznaje na splitskom Županijskom sudu.

Radonić je u pritvoru bio od 24. prosinca prošle godine zbog teške krađe na temelju nepravomoćne presude splitskoga Općinskog suda.

Dvojica pravosudnih policajaca, kojima je pobjegao, suspendirana su s dužnosti do završetka postupka koji se protiv njih vodi zbog gruboga propusta u službi.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radonić se od početka pritvora žalio na bolove u koljenu zbog čega mu je odobreno nošenje štaka i redoviti specijalistički pregled.

Na dan kada je pobjegao bio je na pregledu u bolnici nakon čega su ga pravosudni policajci doveli do kombija kojim je trebao biti vraćen u zatvor. U trenutku kada je pravosudni policajac, da bi mogao ući u automobil, pustio Radonićevu ruku, on se otrgnuo, odbacio štake i počeo bježati prema stambenim zgradama, da bi ubrzo nestao iz vidokruga pravosudnim policajcima koji su ga pokušali uhvatiti.

Hoće li i kakve će mjere biti provedene nad Radonićem nije se moglo doznati.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara