Predizborni skup Stranke umirovljenika u Sisku

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika (HSUa) Vladimir Jordan večeras je na predizbornom skupu HSUa u Sisku odbacio tvrdnje "da HSU u koaliciji s HDZom ništa nije napravio za umirovljenike". L

"HSU teži da bude zastupnik sadašnjih i budućih umirovljenika, da osobe treće dobi budu sastavni dio društva i sudjeluju u kreiranju državne politike", rekao je Jordan i naglasio "da se o sudbini Hrvatske nikada više neće odlučivati bez HSU-a i umirovljenika".

Jordan je istaknuo "da umirovljenici nikada ne bi dobili sadašnja povećanja mirovina da HSU nije potpisao sporazum o suradnji s HDZ-om i premijerom dr. Ivom Sanaderom". Ujedno je Jordan jasno poručio "da HSU u Hrvatskom saboru neće prihvatiti promjenu formule obračuna povećanja mirovina, jer bi se time promijenio bit sporazuma o suradnji s HDZ-om i premijerom Sanaderom".

Na ove lokalne izbore HSU će, prema Jordnovim riječima, izaći u 309 općina i gradova, dok je na zadnje lokalne izbore 2001. godine izašao na 72 mjesta".

Na skupu su se predstavili nositelji samostalnih lista HSU-a u Sisku i Sisačko-moslavačkoj županiji Ivo Lončar i Rajko Mladenović.

(Hina) xzmalj yjn

(Hina)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara