Predsjednik Josipović objavio novu internetsku stranicu

Predsjednik Josipović objavio novu internetsku stranicu

Tekst: F.M.
Screenshot: predsjednik.hr


PREDSJEDNIK Ivo Josipović povukao je svoj prvi potez otkako je preuzeo dužnost i njime najavio kako će mu informatizacija biti jedan od prioriteta – u "pogon" je pustio novu > internetsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednika se može pohvaliti zbog toga što odmah po preuzimanju dužnosti krenuo s novom stranicom, iako ne puno naprednijom od one koju je imao Stjepan Mesić. Zasad nema puno podataka na stranici, jer predsjednik još nije obavljao nikakve dužnosti, ali organizacija stranice na prvi je pogled vrlo jednostavna i lagana za korištenje.

Jučer se najavljivalo da će predsjednik Josipović u uredu na Pantovčaku  češće koristiti radni stol od predsjednika Mesića, jer će vjerojatno htjeti organizirati veći dio svog uredskog rada oko računala, s kojim Mesić i nije bio pretjerano dobro upoznat.

Mala kritika novom predsjedniku može se uputiti na račun izostanka podataka o kontaktu na stranici, jer, iako njegovo osoblje još nije preuzelo ured, nema razloga zbog kojeg ne bi bilo moguće ostaviti e-mail adresu. Ipak, taj se propust može pripisati samom procesu selidbe, pa zasad ne treba previše kritizirati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara