Predstavio se Stanislav Antić, nositelj nezavisne liste u 9. izbornoj jedinici

ISPRED marine "Dalmacija" u Sukošanu danas se predstavio nositelj nezavisne liste u 9. izbornoj jedinici Stanislav Antić s još nekoliko kandidata na svojoj listi.

"Ispred marine smo da bismo vidjeli što sam sve napravio dok sam bio direktor SAS-a", rekao je Antić, dodajući kako mu u samoj marini nisu dopustili da održi konferenciju za novinare jer "ne žele politizaciju".

"Ovo je jedna od najboljih hrvatskih marina, ovo je Severina među marinama, i želim pokazati javnosti što sam sve napravio za opće dobro", izjavio je Stanislav Antić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dodao je kako je i dok je bio direktor vodio računa o općem dobru i zaposlenicima. Neka se vidi da sam cijeli život posvetio ovom kraju i ovoj državi, rekao je Antić.

Po njegovim riječima, kandidati Neovisne liste Stanislava Antića zauzimat će se za pravnu državu, zapošljavanje, vraćanje duga umirovljenicima, za brigu o otocima, poljoprivredu i ostala krizna područja hrvatskog društva. "Budemo li izabrani u Sabor, vladajuće ćemo stalno podsjećati na obećanja", rekao je nezavisni kandidat Stanislav Antić.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara