Predstavljen "Dnevnik jedne mame" Branke Valentić

Knjiga novinarke Branke Valentić "Dnevnik jedne mame" predstavljen je večeras u Zagrebu. Knjiga na zanimljiv i čitljiv način tematizira svakodnevni obiteljski život, a nastala je sabiranjem kolumni koje je autorica objavljivala u Vjesniku.

"Knjiga je iskrena i jamačno vam neće ponuditi nikakav roditeljski savjet", kazala je autorica.

Knjigu je predstavio vođa rock grupe "Psihomodo pop" Davor Gobac, rekavši da je "pročitao skoro trećinu" i da "lijepo teče...".

Novinarka Danijela Trbović-Vlajki ocijenila je da je riječ o "iznimno pametnoj i duhovitoj knjizi žene, majke, majke, majke, majke, domaćice, radnice, supruge..." pisanoj "ženskim pismom" koje "Gobac nije shvatio".
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mlađa i Starija njezini su glavni likovi, njezine muze. Ona je njihovo kromosomsko ishodište, emocionalno utočište, njihova igrom slučaja dosuđena majka koju pomno motre, nadziru i nemilosrdno korigiraju", rekla je Trbović-Vlajki.

Autorica Branka Valentić rođena je godine 1968. u Bruchsalu, odrasla u Splitu, a živi u Zagrebu. Radi kao novinarka u Vjesniku i, kako sama opisuje svoj život i rad, "teško se nosi s djecom, mužem, kilogramima i kreditima. Nema slobodnog vremena, niti hobija".

(Hina) xiluc ysp

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara