Predstavljena Nezavisna lista Tatjane Holjevac za grad Zagreb

TATJANJA HOLJEVAC, kći nekadašnjeg cijenjenog zagrebačkog gradonačelnika Većeslava Holjevca, predstavila je danas svoju Nezavisnu listu za grad Zagreb s kojom će izaći na predstojeće lokalne izbore.

Tatjana Holjevac najavila je svoju kandidaturu za zagrebačku gradonačelnicu zbog, kako je kazala, zapuštenosti i nereda koji vlada u Zagrebu.

"Želim svoje znanje i iskustvo staviti u funkciju upravljanja gradom kao velikim poduzećem", rekla je pojašnjavajući kako bi kao gradonačelnica najprije analizirala rad gradske uprave, trgovačkih društava i javnih ustanova, potom ugasila brojne žiro-račune preko kojih se posluje i ustanovila gradsku riznicu.

Zagreb kakvim ga vidi Tatjana Holjevac je digitalni grad, grad novih vizura i kulture građenja, za koju se zalagao i legendarni zagrebački gradonačelnik i njezin otac Većeslav Holjevac.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svake bi se godine trebao u jednoj od 17 zagrebačkih gradskih četvrti izgraditi ili obnoviti po jedan središnji trg sa tržnicom, te po jedan sportsko-rekreativni centar.

Kako je rečeno, imena sa liste bit će obznanjena tek 4. svibnja na predizbornom skupu u Lisinskom, a Holjevac je najavila da se na njezinoj, kako ju je nazvala, "Plavoj listi" nalaze ugledni gospodarstvenici, poduzetnici i stručnjaci, a ne političari.Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara