Premijeru Sanaderu čestitali george Bush i Ariel Sharon

HRVATSKI premijer dr. Ivo Sanader primio je u povodu preuzimanja nove dužnosti čestitke američkog predsjednika Georgea Busha i izraelskog premijera Ariela Sharona, priopćeno je u srijedu iz Ureda Vlade za odnose s javnošću. L

Predsjednik Bush u svojoj čestitki između ostalog ističe kako je Hrvatska i ovaj put pokazala svoju snažnu obvezu spram demokratskih vrijednosti, koje su za RH i SAD vrlo bitne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Ulazeći u novu godinu suočavamo se s mnogim izazovima. Mi u Sjedinjenim Američkim Državama znamo da možemo računati na potporu hrvatskog naroda i Vlade RH, na Vašu potporu u borbi protiv međunarodnog terorizma. Uvjeren sam da će zajedničke vrijednsoti voditi našu suradnju, sve do postizanja konačnog cilja - mira u slobodnoj i cjelovitoj Europi", kaže se između ostalog u čestitki predsjednika Busha.

U svojoj čestitci upućenoj premijeru Sanaderu, predsjednik Vlade države Izrael Ariel Sharon zaželio mu je svaki uspjeh te izrazio nadu za daljnjim unapređenjem suradnje i prijateljstva izemđu Hrvatske i Izraela.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara