Pretučen crnogorski novinar koji je govorio o nogometnoj mafiji

POZNATI sportski novinar iz Crne Gore, Mladen Stojović, koji je nedavno u serijalu TV B92 "Insajder", govorio o nogometnoj mafiji, napadnut je u svom stanu u Baru od strane za sada nepoznatih osoba. U napadu je Stojoviću polomljena donja i gornja vilica, ozlijeđena mu je jagodična kost, a zadobio je i niz hematoma i ogrebotina po cijelom tijelu .

Kako pišu crnogorske Vijesti, napad se dogodio u večernjim satima, a posljednje čega se Stojović sjeća bilo je da je na chatu razgovarao s prijateljicom iz Beograda. Osjetio je jaku bol, izgubio svijest, a nakon toga se probudio u bolnici.     

Misteriozni ubod u obraz

"Sestra mi kaže da sam je nazvao telefonom i jedva je razumjela što joj govorim. Uglavnom, shvatila je da ležim krvav u svom stanu te je brzo pozvala hitnu medicinsku pomoć. Telefonskog poziva uopće ne sjećam", rekao je Stojović koji pretpostavlja kako je bio u nesvijesti gotovo sat vremena. Crnogorska policija zasada "tapka u mraku", jer se napadnuti novinar ničega ne sjeća, a misteriju oko napada produbila je i činjenica kako je tijekom specijalističkog pregleda otkriven ubod na obrazu novinara malo širi od medicinske šprice.

"Ubod na obrazu nastao je pod nejasnim okolnostima, a prilikom uboda polomljen je i korijen zuba", stoji u izvještaju crnogorske policije koja zasada nije htjela izaći s podacima tko bi mogao stajati iza napada na novinara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenovao nogometnu mafiju

No, mnogi su uvjereni kako iza svega stoji nogometna mafija, s obzirom da je Stojović nedavno na TV B92 govorio o malverzacijama devedesetih godina, a spominjana su imena čelnih osoba iz nogometnih klubova "Obilić", "Sutjeska" i "Zeta".

Stojović je također kao suradnik listova u Crnoj Gori, često pisao o namještanjima u nogometnim utakmicama te o neregularnosti natjecanja. Pisao je i o problemima u Nogometnom savezu Jugoslavije tijekom 2000. i 2001. godine, a ostao je zapamćen po tekstovima o atentatu na čelnika istog saveza, Branka Bulatovića.    

I.Ć.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara