Pretukli Amerikanca u Zadru pepeljarama i stolom kafića

AMERIKANAC hrvatskog podrijetla Šime Marnika (25) teško je pretučen u noći s petka na subotu ispred bara "Medussa" na zadarskim Kolovarama.

Oko dva sata ujutro, bez ikakva povoda,  na njega i skupinu prijatelja nasrnula je skupina od desetak Bibinjaca koji su ih tukli i udarali čime god su stigli.  Nesretnog Marnika su, nakon što su ga srušili na pod, prvo tukli pepeljarama, bocama i sjedalicom, da bi na kraju na njemu razbili i stol kafića. Skupina Bibinjaca tukla je i njegovu dvojicu prijatelja Hrvata, koji su prošli s lakšim ozljedama, piše Slobodna Dalmacija.

Napadači su se razbježali nakon dolaska policije koja je vrlo brzi stigla. Napadnuti Amerikanac na razbijenoj glavi imali dva reza duga osma centimetara, stradalo mu je oko, ima puknutu arkadu i rasječenu usnicu, a po tijelu su mu brojni hematomi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadarska policija je već podnijela kaznene prijave protiv šest napadača zbog nasilničkog ponašanja i prekršajne zbog težeg narušavanja javnog reda i mira. Slobodna Dalmacija saznaje da je među napadačima i jedan 23-godišnji vojni policajac.

D.M.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara