"PRIJATELJICA" COURTENEY COX OČEKUJE FILMSKU KARIJERUCox je izjavila kako se nada da će se početi razvijati i njezina filmska karijera kad se poslije deset godina prestanu prikazivati "Prijatelji", serija koja joj je donijela svjetsku slavu.

"Znam da sada ne želim raditi nikakvu seriju - niti humorističnu niti ikakvu", rekla je Courteney Cox, koja trenutno producira emisiju o dizajnu "Mix It Up".

Cox, koja je objavila da je trudna početkom siječnja, rekla je kako nije sigurna da će dijete koje će dobiti sa suprugom Davidom Arquetteom, također glumcem, promijeniti njezin život i karijeru.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je nešto što nisam nikada radila. Ne znam što da osjećam o tome, ali mislim da sam dobra u izvršavanju više zadataka i mislim da ću s djetetom raditi stvari koje trebamo", dodala je ona.

Iako njezina sposobnost da preuzima zaduženja može podsjetiti obožavatelje na lik Monice koju glumi u "Prijateljima", u filmu "November" Courteney Cox proširuje svoj glumački opseg tumačenjem fotografkinje Sophie Jacobs čiji relativno uređen život poremeti ubojstvo njezina dečka.

(Hina) bis bnš

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara