Prijavljena četvorica mladih Zagrepčana zbog pokušaja prisilne naplate duga

SAMO brzom intervencijom policije spriječen je pokušaj naplate novčanog duga mogućim brutalnim fizičkim obračunom u kojem je sudjelovalo nekoliko mlađih punoljetnika. Policija je po okončanju kriminalističke obrade kazneno prijavila četvoricu mladića i jednog nepoznatog počinitelja.

Prema priopćenju PUZ-a, prošle nedjelje u večernjim satima jedan 19-godišnjak i jedan 21-godišnjak, te jedan nepoznati mladić, su oko 18.20 sati u Prečkom na ulici fizički napali 18-godišnjeg mladića koji im je dugovao 7.000 kuna.

Dužnik je od siline udarca pao na pod nakon čega su se trojica napadača odvezli Renaultom Megan u nepoznatom pravcu.

Desetak minuta kasnije trojica osumnjičenih napadača vratili su se s pojačanjem od još dvojice iznuđivača. Četvorica mladića i vozač su krenuli prema adresi stanovanja oštećenog 18-godišnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom na njegov kućni prag baseball palicom su udarali na ulazna vrata prijeteći mu i tražeći od 18-godišnjaka da vrati novac. Ovaj je za to vrijeme pozvao policiju koja je zahvaljujući brzom dolasku na mjesto događaja zatekla četvoricu istjerivača duga.

Napadači su privedeni u policijsku postaju na kriminalističku obradu, a nakon toga su prevezeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, doznaje se iz PUZ-a.

I.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara