Prijetio mu ubojstvom i repetirao mu pušku u lice

Prijetio mu ubojstvom i repetirao mu pušku u lice

ZAGREBAČKA policija dovršila je kriminalističku obradu nad 49-godišnjakom, koji je verbalno i vatrenim oružjem prijetio kako će ubiti 24-godišnjeg vlasnika kafića na Kosainščaku.

Policija nije otkrila motive prijetnji ali je utvrdila kako je osumnjičeni 12. rujna, prilikom opijanja u navedenom kafiću, verbalno prijetio njegovom vlasniku kako će ga ubiti. Osumnjičeni je, kako je otkrila policija jednom svom poznaniku poslao SMS poruku u kojoj je naveo kako će ubiti 24-godišnjeg vlasnika kafića.

Istog dana on se pojavio ispred kafića u svom automobilu Opel Kadet te je mobitelom pozvao vlasnika da izađe van, što je ovaj i učinio. U tom trenutku 49-godišnjak je izvadio pušku i uperio je vlasniku u lice te repetirao, nakon čega je ovaj u strahu za vlastiti život potrčao nazad u kafić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U automobilu je došlo do svađe između sina ratobornog nasilnika i njega samog, u kojoj mu je sin htio uzeti pušku iz ruke ali je svađa okončala tako što je osumnjičeni nasilnik upalio auto i odvezao se u nepoznatom smjeru. Iste večeri, ponovno je preko spomenutog poznanika uputio prijetnje vlasniku kafića.

Policija je 49-godišnjaka po dovršetku kriminalističke obrade dovela pred istražnog suca Županijskog suda u Zagrebu.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara